söndag 22 november 2009

Milans valpning

Så var det dax för Milan att få valpar, Hon var inte så rund som Chelsea var så jag gissade på 4 valpar högst, hälfet buff hälften svart. Så svårt att veta, man känner att det rör sig både här och där, det är så spännnade att gissa på antal och färger.


Man blir trött så här nära inpå valpningen!



Det började redan på torsdagen att milan inte ville äta lika mkt som hon brukar. Sedan på fredagen så gick tempen ner 1 grad. Men sen tog det ända till Lördag morgon innan ngn valp tittade fram. Men innan dess ska det ju bäddas och bäddas.......
Tills slut dök det upp en liten buff tik. Som min jättesnälla och duktiga kompis marie (valpmorska för dagen) plockade ut. Milan tittade lite undrande på valpen, vad ska jag göra med dig?

Men Milan fann sig snabbt och började vårda henne så ömt! Underbart att se. Det dök upp efterhand, 1 bufftik, 1buffhane, 1silverbufftik, 1 buffhane, 1 svarthane. En toppenkull med blandad kompott.

Tack snälla Marie för all hjälp och utlärning. Marie gick efter 3 st så dom 2 sista tog jag fram själv, med lite telefoncoaching av Carola emmellanåt.
Nu myser alla i valplådan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar