lördag 2 oktober 2010

Handling Kurs med Gerard O'Shea

Vi bestämde oss för att ta en handlerkurs med Gerard O'Shea. Jag, Marie och Eva, bokade in en helgkurs i Karlskoga, Declan följde med som chafför och trevligt sällskap, måste ju motionera husvagnen för sista gången iår. Det var helt tomt på husvagnsplatsen så hundarna kunde röja och ha det skönt (jag hade med Flea och Milan). Marie och Eva hyrde en trevlig stuga på campingen, där vi åt middag Evas goda paj (tack Eva). En mycket trevlig och rolig helg!En toppenlokal inomhus var vi i gjord för hundträning, vi tänkte ta en bra gruppbild, tur vi skulle gå kurs, hur bra kontakt med voffarna var det här?


Kursledaren var mycket bra och underhållande, vi skrattade mycket och man kände igen sig som den snurriga, nervösa handlern. Klart hundarna blir likadana. Vi lyssnade mycket och han visade och sedan fick vi öva, handlade mycket om kontakt med hunden! En toppenkurs.


Gerard ville visa hur man kan ställa upp hunden på golvet och ville ha ngn som gillade köttbullar, vem passade bättre än Milan, gör allt för en bit mat, är ju en Amris!!! Hon var jätteduktig.
Dag nummer 2 och Milan undrar varför vi redan ska gå upp?

Det var hårdkörning, man var trött i huvudet på att koncentrera sig så mycket att tänka på!

Kan verkligen rekommendera en kurs med Gerard, både för utställning och vardagslydnad! Han har ett bra tänk!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar